Szállítógépek


Ismerje meg a szállítógépeinket, amelyek megkönnyítik a legnagyobb kihívást jelentő logisztikai feladatokat is. Legyen szó robusztus teherautókról, nagy kapacitású trailerekről vagy rugalmasan illeszkedő pótkocsiról. Autódarukkal bővítjük kínálatunkat, így a szállítás mellett a rakodásban is maximális hatékonyságot és biztonságot garantálunk. Bízza profikra a szállítást és tapasztalja meg, hogy a megbízhatóság és a garancia hogyan dolgozik együtt.

VOLVO FH 24G3C

A Volvo FH 24G3C modell a szállítási hatékonyság zászlóshajója, amelyet a legnehezebb fuvarfeladatok elvégzésére terveztek. A legújabb motor technológiának és a felhasználóbarát kabin kialakításának köszönhetően ez a teherautó nemcsak a teljesítmény és a megbízhatóság szempontjából emelkedik ki, hanem a vezetői kényelem terén is új mércét állít. A környezeti hatások csökkentésére is kiemelt figyelmet fordítottak, így az FH 24G3C kisebb károsanyag-kibocsátással és jobb üzemanyag-hatékonysággal járul hozzá a fenntarthatóbb közlekedéshez. A Volvo biztonsági rendszerei pedig a lehető legmagasabb szintű védelmet biztosítják út közben, így az FH 24G3C ideális választás lehet azok számára, akik nem ismernek kompromisszumot a teljesítmény és biztonság terén.

Ajánlatot kérek

VOLVO Adatai

Tulajdonság Érték
Szerelvény hossza 16700mm
Szélesség 2570mm
Magasság 4000mm

Manual

IVECO IG190EL2CA

Az IVECO IG190EL2CA egy sokoldalú és hatékony jármű, amely kifejezetten az intenzív használatot és a változatos szállítási igényeket szem előtt tartva lett megalkotva. Ebben a modellben az IVECO a korszerű motortechnológiát ötvözi a megbízhatóság és a gazdaságosság előnyeivel, aminek köszönhetően a jármű kiválóan alkalmazkodik városi és regionális szállítási feladatokhoz egyaránt. A tágas és jól felszerelt vezetőfülke olyan környezetet teremt, ahol a vezetők a hosszú műszakok alatt is képesek maradnak a koncentrációra és a produktivitásra. Az IG190EL2CA kiemelkedő teherbírási képességével és az üzemanyag-fogyasztás optimalizálására tervezett rendszereivel egyértelműen az üzleti hatékonyság és a fenntarthatóság mellett teszi le a voksot.

Ajánlatot kérek

IVECO Adatai

Tulajdonság Érték
Saját tömeg 9900 kg
Együttes tömeg 18000 kg
Raksúly 8100 kg
Plató méret: 6150×2400 mm
Munka magasság (m) 15

FASSI F185 A2.25 típusú daru

Az FASSI F185 A2.25 daru egy megbízható és erőteljes segítő a nehéz teheremelési és rakodási feladatokhoz. Ez a modell a közepes emelőképességű daruk kategóriájába tartozik, és kiemelkedik a magas teherbírásával, valamint a precíz és stabil működésével. Az F185 A2.25-ös daru könnyen kezelhető rendszerével gyors és hatékony megoldásokat kínál, legyen szó építkezésekről, útépítési munkálatokról vagy akár a nehéz ipari alkalmazásokról. A kompakt kialakítás ellenére is rendelkezik a FASSI által szállított technológiai újításokkal, mint például az intelligens vezérlési rendszer, amely optimalizálja a daru mozgását és növeli a kezelés biztonságát.

FASSI Adatai

Emelési paraméterek
2,45m 5500 kg
4,6m 3650 kg
6,45m 2470 kg
8,4m 1800 kg
10,45m 1400 kg
12,55m 1100 kg

MAN TGL 12.180

A MAN TGL 12.180 egy rendkívül sokoldalú és hatékony közepes teherbírású teherautó, amely kiválóan alkalmazkodik a városi és regionális szállítási feladatokhoz. A 180 lóerős motorjának köszönhetően ez a modell kiváló teljesítményt nyújt, miközben gazdaságos üzemanyag-fogyasztásával kiemelkedik a piacon.

Kompakt méreteivel és könnyű manőverezhetőségével a MAN TGL 12.180 ideális városi környezetben, szűk utcákon és zsúfolt területeken való munkavégzésre. A jármű modern, ergonomikus vezetőfülkéje a vezető kényelmét és biztonságát szolgálja, biztosítva ezzel a hosszú távú hatékonyságot.

A MAN TGL 12.180 jellemzője a magas szintű testreszabhatóság, ami lehetővé teszi a különböző iparágak specifikus igényeinek kielégítését. A jármű robosztus felépítése és megbízható teljesítménye garantálja a hosszú távú értéket és alacsony üzemeltetési költségeket.

Összességében a MAN TGL 12.180 egy kiváló választás azok számára, akik egy megbízható, gazdaságos és sokoldalú teherautót keresnek városi és regionális szállítási feladatokhoz.

Ajánlatot kérek

MAN Adatai

Tulajdonság Érték
Felépítmény Billencs
Saját tömeg 6480 kg
Összsúly 11990 kg
Raksúlya 5510 kg

Ajánlatkérés

    Segíthetünk?

    Kérdés esetén kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!